AK Parti İlçe Başkanının Covid-19 Testi Pozitif Çıktı

Alaşehir Manşet Haber - AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık'ın Korona virüs testi pozitif çıktı. Palabıyık, Koronavirüse yakalandığını sosyal medya hesabından duyurdu.

Reklam
Reklam

 

AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık Koronavirüse yakalandığını sosyal medya hesabından duyurdu.

Kula'da Korona virüse yakalan kişi sayısı her geçen gün artıyor. Son olarak AK Parti ilçe başkanı Ahmet Palabıyık'ın Koronavirüs testi pozitif çıktı. Palabıyık, sosyal medya hesabından Korona virüs (Covid-19) testinin pozitif çıktığını duyurarak, sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı.

Başkan Palabıyık sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamada, “Panik yok, her şey yolunda. 2 gün önce yapılan Covid testi pozitif çıktı dostlar. Ama sağlık durumum iyi şükür. Evde istirahatteyim. Sizde kendinize dikkat edin, tedbirlere uyun, bir de sizin durumunuza üzülmeyelim sonra. Arayıp soran mesaj atan herkese teşekkürler. Telefonlara yoğunluktan cevap veremedim hakkınızı helal edin. Sağlıklı günlerde görüşmek üzere inşallah” ifadelerini kullandı. 

TEKSTİL FABRİKASINDA KORONAVİRÜS VAKALARI GÖRÜLMÜŞTÜ

Son olarak geçtiğimiz günlerde ilçede bir tekstil fabrikasında çıkan ve gün geçtikçe artan vaka sayılarının ardından salgının yayılımını önlemek amacıyla önemli kararlar alınmış, bu kararlar doğrultusunda fabrikanın çalışmasına 14 günlük süre ile ara verilmişti. 

ahmet palabıyık koronavirüs kula koronavirüs kula koronavirüs vaka sayısı koronavirüs kula