AK Parti İlçe Başkanı Fedai Kozan'dan Hükümet Konağı Müjdesi

Soner VATANSEVER / Alaşehir Manşet Haber - AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Fedai Kozan, 2023 şehir buluşmaları kapsamında Manisa’ya gelen İç İşleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan Alaşehir için Hükümet Konağı sözünü aldı. Kozan, sosyal medya hesabından verdiği müjdede; "İçişleri Bakanımız sayın Ali Yerlikaya’nın Manisa  programında ilçemizin hükümet konağı yapım işini görüşme fırsatımız oldu. 
Kendisi ilçemizin Hükümet Konağının 2024 yılı programına alınması ve yapılması için yakından ilgileceğini ifade etti. Sayın bakanımıza ilgisinden dolayı şehrimiz adına çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

BAKAN YERLİKAYA'DA KATILDI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 2023 Şehir Buluşmaları kapsamında Manisa'ya geldi. Bakan Yerlikaya bir otelde düzenlenen toplantıda parti teşkilatı ile de buluştu. Toplantıya Bakan Yerlikaya'nın yanı sıra AKP Manisa milletvekilleri Ahmet Mücahit Arınç, Tamer Akkal, İl Başkanı Salih Hızlı, belediye başkanları, ilçe başkanları ve teşkilatların temsilcileri de katıldı. Toplantıya katılan AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Fedai Kozan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile görüşme fırsatı bularak ilçemizin ihtiyacı olan Hükümet Konağı için talepte bulundu. İç İşleri Bakanı Yerlikaya'dan yatırım sözü alan Kozan, Hükümet Konağı projesinin 2024 yılı yatırım programına alınacağını ve yapılması için yakından ilgileneceği sözünü aldı.

2024 PLANINA ALINACAK

Alaşehir Hükümet Konağı'nın yaklaşık 39 yıldır vatandaşların hizmetinde olduğunu belirten Fedai Kozan; "Hükümet Konağımızın 2014 yılında depreme dayanıklılık ölçümleri sonucunda, depreme dayanıksız olduğu yönünde rapor verilmişti. Olası deprem riskine karşı da bina şuan kullanılmıyor. Yeni Hükümet Konağı, İstasyon Mahallesi'nde bulunan eski Belediye İmar İşleri Müdürlü'nün bulunduğu 7 bin metre karelik alana inşa edilecek. Zemin + 2 kat olarak yapımı planlanan proje için sayın bakanımızdan yatırım sözü aldık. 2024 yatırım planına alınacak olan proje ile vatandaşlarımıza daha sağlıklı bir hizmetin sunulacağı yeni Hükümet Konağı Binamızın temelleri atılacak" dedi.

alaşehir hükümet konağı ak parti alaşehir alaşehir fedai kozan alaşehir yeni hükümet konağı