Ak Parti Büyükşehir'de Adaylık Yarışı Başladı

Alaşehir Manşet Haber - Ak parti Manisa Büyük Şehir Belediye Başkanı aday adaylığı başvuruları başladı. Bu kapsamda AK Parti eski Manisa Milletvekili Recai Berber başvuru yapan ilk kişi oldu. AK Parti eski Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ'ın ise aday adaylığı başvurusu yapması bekleniyor.

Reklam
Reklam

2019 yılı 31 Mart yerel seçimler öncesi Manisa Büyükşehir Belediyesi başkanı aday adaylığı başvurları başladı.

AK Parti’de Büyükşehir belediyesi için ilk aday adayı başvurusunu AK Parti eski Milletvekili Recai Berber yaptı. Berber’den, başvuru belgesini AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli aldı. Berber, burada yaptığı konuşmada:“Cumhurbaşkanımızla 1994 yılından İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde belediye başkanı olduğu dönemden beri beraberiz. O dönemde İSKİ’de genel müdür yardımcısı olarak İstanbul’a hizmet etmenin şerefine nail oldum. Gerçekten çöp dağlarının, Kerbela gibi susuzluğun olduğu şehri dünyanın cazibe merkezinin başkenti haline getiren Cumhurbaşkanımızın nasıl bir tempoyla, nasıl bir anlayışla hizmet ettiğini şahit oldum. Eğer bunu usta çıraklık olarak düşüneceksek, bizim çıraklığımız büyük ustanın yanında geçti. Şu anda yapılan işlerin on katını AK Parti’li bir belediye başkanı ve ekibi gerçekleştirecektir. Çünkü bizim önceliğimiz Cumhurbaşkanımızdan aldığımız dersle her zaman vatandaşlarımızın ihtiyaçları ve beklentileri birinci sıradadır. Dolayısı ile kaynaklarımızı bu yönde kullanmayı gerçekleştireceğiz. Yani Manisa’nın potansiyelini, sanayide, tarımda, turizmde, eğitimde, kültürde, üniversite ve sanayi işbirliğinde her alanda kullanacağız. 17 ilçemizle beraber Allah’ın izniyle Büyükşehiri de alacağımızdan eminim.” diye konuştu.

Geçtiğimiz günlerde ise  AK parti Manisa Büyük Şehir Belediye Başkanı aday adayı başvurusnu yapacağını duyuran AK Parti eski Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ’ın ise başvuru yapması bekleniyor.