AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı İstifa Etti

Alaşehir Manşet Haber - AK Parti il Başkanı Berk Mersinli'nin istifa etmesinin ardından sırada ilçe başkanları olduğu parti kulislerinde konuşulurken istifa haberleri peş peşe gelmeye başladı.

Reklam
Reklam

 

Soner Vatansever - Alaşehir Manşet Haber - AK Parti'de görevden alınma süreci ilçelere geldi.

Geçtiğimiz günlerde AK Parti il başkanı Berk Mersinli’nin il başkanlığından istifa edip Marmara Bölge koordinatörü olmasının ardından İl Başkanlığına 3 dönem Akhisar Belediye başkanlığı yapmış AK Parti tüzüğünde 3. Dönem kuralı uygulamasına takılması sonucu aday olamayan Salih Hızlı atanmıştı.

Berk Mersinli’nin il başkanlığından alınmasının ardından sırada belediyeleri kaybetmiş ilçe başkanları olduğu Parti kulislerinde uzun süredir konuşuluyordu.

İl başkanı Berk Mersinli’den sonra istifa eden ilk ilçe başkanı AK Parti Saruhanlı ilçe başkanı Ahmet Gökmen oldu. Gökmen'in istifa haberinin ardından bir istifa haberi de Alaşehir'den geldi. AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Murat Ertürk ilçe başkanlığından istifa etti.

Ertürk, istifa haberini kişisel sosyal medya hesabından duyurdu ;

KAMUOYUNA SAYGILARIMLA               

2017 Kasım ayında tarafıma emanet edilmiş olan ilçe başkanlığı makamını bu gün itibari ile genel merkezimize teslim etmiş bulunmaktayım. Görevde bulunduğumuz sürece ilçe teşkilatimızla birlikte şehrimizin ve hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için elimizden geleni yapmaya çalıştık.  Tüm teşkilat mensubu arkadaşlarıma samimi ve gayretli çalışmalarından ve bu zamana kadar bizleri yalnız bırakmayan tüm Alaşehir ak parti ailesine teşekkür ediyorum. Bu zamana kadar siyasi parti, mezhep, ırk farkı gözetmeksizin şehrimizin ve hemşehrilerimizin nasılki herzaman yanında isek bundan sonrada şehrimiz ve hemşehrilerimizin bize ihtiyaç duyduğu her meselede Murat Ertürk olarak kapımız her zaman açık olacaktır. Saygılarımla.

murat ertürk istifa ak parti İlçe başkanı istifa alaşehir ak parti istifa