AK Parti Alaşehir'de Yeni Yönetim Belli Oldu

Alaşehir Manşet Haber - Adalet ve Kalkınma Partisi Alaşehir İlçe Teşkilatı'nın Yaşar Demirel başkanlığındaki yeni yönetim kurulu basına ve kamuoyuna tanıtıldı.

Reklam
Reklam

 

Soner Vatansever / Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir'de, AK Parti Alaşehir İlçe Başkanlığı görevine getirilen Yaşar Demirel başkanlığında yeni yönetim kurulu oluşturuldu.

Toplantı, AK Parti Alaşehir İlçe Teşkilatı toplantı salonunda, İlçe Başkanı Yaşar Demirel'in açılış konuşmasıyla başladı. Demirel, yaptığı konuşmada; “Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Bizden önceki teşkilatlarda görev yapmış bütün İlçe Başkanlarına ve yönetim kurulu üyelerine yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. Bu bir hizmet yarışıdır. Şimdi hizmet etme görevi bizlere nasip oldu. Yeni yönetimimizle birlikte, Alaşehir'e en iyi hizmeti etme yolunda bizler yola çıkıyoruz. Hedefimiz bu memleketin her ferdi ile tek tek istişarede bulunup, istişare merkezli bir siyaset yapmaktır. Amacımız tüm hemşehrilerimizin gönlüne girebilmektir. Siyasetin yolu, insanların gönlüne girebilmekten geçer. Siyaseti milletimizle beraber yapacağız. Yeni kuracağımız yönetimde görev almak isteyen bir çok arkadaşımız oldu. Partimize bu kadar ilgi duyulması bizleri çok mutlu etti. Ama yasa gereği 25 kişi seçmek zorundayız. Çok sevdiğimiz bir çok arkadaşımız yönetime giremedi. Çok istemelerine rağmen görev alamayan arkadaşlarımız da yeni yönetimin oluşmasından sonra bizleri tebrik ederek bir nefer gibi çalışacaklarını belirttiler. İnşallah yeni arkadaşlarımız ile çıktığımız bu yolda, insanımıza, şehrimize ve partimize layık oluruz. Tekrar hayırlı olsun, yönetim kurulu arkadaşlarıma başarılar diliyorum” dedi.

AK Parti Alaşehir İlçe Teşkilatı Yeni Yönetim Kurulu aşağıdaki isimlerden oluşuyor.

AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Demirel, Mehmet Sencer Türkmen, Nadire Yetiş Kocatürk, Emine Aykanat, Ali Türkmen, Ramazan Kersin, Senem Aydın, Sevilay Çakın, Ali Harman, Mesut Duman, Osman Kaya, Ahmet Kaygısız, Mehmet Manga, Fatih Meşe, Halil Bircan, Rıfat Doğanay, Yaşar Aktaş, Mehmet Kayaslan, Kadir Demir, İsmail Aktağ, Halil İbrahim Erdal, Ramazan Turgut Bakay, Süleyman Çınar, Hüseyin Boğa ve Hüseyin Ali Çamlıbel.

ak parti alaşehir alaşehir ak parti yönetim kurulu alaşehir yaşar demirel alaşehir ak parti teşkilatı