Adnan Işık; "Esnafın Halinden Esnaf Anlar"

Alaşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi seçimli genel kurulu 16 Temmuz 2021 tarihinde gerçekleşecek. Başkan adayı Adnan Işık, seçimli genel kurul ve seçim tarihi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Reklam
Reklam

 

Alaşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi seçimli genel kurulu 16 Temmuz 2021 tarihinde gerçekleşecek. Başkan adayı Adnan Işık, seçim için seçilen tarihin Alaşehir esnafının işlerini sekteye uğratacağını belirterek, "Esnaf, seçim için dükkanını bırakıp nasıl seçime gidecek. Pandemi nedeniyle zaten durgun olan piyasada esnaf bayram öncesi iş yapacak. Tam da bayram öncesi yapılacak seçim, alışverişlerde sıkıntı yaratacak" ifadelerini kullandı.

Alaşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Adnan Işık sözlerine şu şekilde devam etti; "Değerli esnaf kardeşlerim. Bilindiği üzere bundan bir yıl önce Alaşehir Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifine adaylığımı açıklamıştım. Bu süre içerisinde Alaşehirdeki esnaflarımıza yapacağımız hizmetlerimizden söz etmiştik. Bizler esnaf olduğumuz için diğer esnaf arkadaşlarımızın sorunlarını, yaşamış oldukları sıkıntıları çok daha iyi biliyoruz. Pandemi sürecinde, Esnaf Kefalet seçimi alınan kararlar doğrultusunda Temmuz'un 26 sında yapılacaktı. Fakat alınan kararların tekrar Alaşehir Esnaf Kefalet yönetim kurulu ve esnaf olmayan arkadaşların ikinci bir kararıyla tam Kurban Bayramı öncesine Temmuz'un 16'sına alındı. Bu kararın Alaşehir esnafının bayram öncesi yapacağı alışverişlerde sıkıntı yaratacağını, esnaf olmadıklarını için bu kararın yanlış olduğunu ben esnaf arkadaşlarıma bildirmek isterim.

Değerli esnaf kardeşlerim. Uzun yıllardır esnaflık yapıyorum, sizlerle beraber sizin içinizden esnaf olan bir kardeşinizim. Sizlerin derdini en iyi ben anlarım. Yeri geldiğinde ödeyemediğimiz Bağkurumuzun, işyerimizin kirasını, borçlarını en iyi ben bilirim. Çünkü ben sizlerden biriyim. Yıllardan beri adresi, işyeri, mekanı belli olan esnaf olan bir kardeşinizim. Esnafı yönetecek olan başkanın esnaflıktan geliyor olması gerekir. Bu işlerin memur zihniyeti ile yönetilmeyeceğini sevgili esnaf kardeşlerim bilmenizi arz ederim.

Belki ben süslü cümleler kuramıyorum ama şunu çok iyi biliyor ve sizlere şunun sözünü veriyorum. Ben esnafım, esnafın halinden en iyi ben anlarım. Değerli esnaflarımız, 16 Temmuz Cuma günü yapılacak olan esnaf seçimimizin hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah‘tan dilerim. Yapılacak olan seçimlere tüm esnaf olan üyelerimizin katılmasını dilerim.

Artık biz şunu istiyoruz. Esnaf Kefaleti, esnaf yönetsin! Hepinize bol bereketli kazançlar dilerim. Allah'a Emanet Olun...

Alaşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan A. Adnan Işık

alaşehir esnaf ve sanatkarlar kredi ve kefalet kooperatifi adnan ışık alaşehir esnaf ve sanatkarlar kredi ve kefalet kooperatifi alaşehir adnan ışık