Açık bırakılan rögar kapağı tehlike saçıyor!

Alaşehir Manşet Haber - Manisa'nın Alaşehir İlçesi'nde ilçenin en işlek yollarından biri olan otoyolda açık bırakılan rögar kapağı tehlike saçıyor.

Reklam
Reklam

 

Alaşehir'de ilçenin en işlek yollarından biri olan otoyolda açık bırakılan rögar kapağı tehlike saçıyor.

Alaşehir - Denizli karayolu, yan bağlantı yolu üzerinde bulunan açık rögar kapağı tehlike saçıyor. Sürücülerin dikkati sonucu, şans eseri şimdiye kadar üzücü bir kazanın yaşanmamış moral kaynağı olurken, olası bir kazanın önüne geçmek için yetkililerin bir an önce gerekli tedbirleri alması gerekiyor.  

SON ANDA MANEVRA YAPTIM

Bağlantı yolunu kullanan ve açık rögor kapağını son anda fark ettiğini söyleyen Ahmet Kurt isimli vatandaş,"Sarıgöl istikametine gidiyordum. Yol boş olduğu için yanımdaki arkadaşımla sohbete dalmışım. Rögar kapağına yaklaştığımda kapağın açık olduğunu son anda fark ettim ve aracı sağa manevra yaparak rögar çukuruna kaçırmaktan son anda kurtardım. Allah'tan o anda sağımızdan araç geçmiyordu. Refleksle sağ yaptım, o anda yanımızdan araç geçiyor olsaydı kaza kaçınılmazdı. Neyse ki Allah korudu. Acaba işçiler filan mı çalışıyor diye baktım kimse yoktu. Yetkililerin bir an önce gerekli tedbiri almasında fayda var" diye konuştu. 


alaşehir alaşehir haber alaşehir 45 haber