Acı Haber Yürek Dağladı!

Alaşehir Manşet Haber - İzmir'in Kınık ilçesinde, etkili olan sağanak yağış nedeniyle tütünlerinin ıslanmasını önlemek için dışarı çıkan baba ve kızının üzerlerine yıldırım düşmesi sonucu hayatlarını kaybettiler.

Reklam
Reklam

 

Kınık ilçesinde, etkili olan sağanak yağış nedeniyle tütünlerinin ıslanmasını önlemek için dışarı çıkan baba ve kızının üzerlerine yıldırım düştü. 

Edinilen bilgiye göre olay, gece saatlerinde Kınık ilçesine bağlı kırsal Hamzalı Mahallesi mevkiinde meydana geldi.

Geçimini tütüncülük yaparak sağlayan 3 çocuk babası Bayram Türkmen, ilçede etkili olan sağanak yağış nedeniyle kurutmak için beklediği tütünlerinin üzerini örtmek için kızı Tülin Türkmen ile birlikte yaşadıkları evden dışarı çıktı.

Baba Bayram Türkmen, kızı Tülin Türkmen ile kuruması için beklettikleri tütünlerin örtmek istedikleri sırada üzerlerine yıldırım düştü. Meydana gelen olay sonucu, Bayram Türkmen ve kızı Tülin Türkmen ağır yaralandı.

Olayı gören yakınları durumu hemen 112 acil sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptıkları kontrolde baba Bayram Türkmen ve kızı Tülin Türkmen'in yaşamını yitirdiği belirlendi.

Baba ve kızın cansız bedeni, Bergama Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Öte yandan, ilçe genelinde etkili olan ve  yaklaşık 15 dakika süren sağanak yağış nedeniyle bir çok ev ve iş yerini su bastı. 

kınık haber kınık yıldırım yıldırım düşmesi haberi İzmir kınık haberleri baba kız yıldırım düşmesi haberi