A101, ŞOK ve BİM Personel Alımı Yapıyor

Alaşehir Manşet Haber - A101, ŞOK ve BİM İŞKUR aracılığıyla 525 personel alımı yapacak. A101, ŞOK ve BİM Marketler zinciri tarafından Nisan ayının girmesiyle yayımlanan personel alım ilanları ve başvuru detayları haberimizde...

Reklam
Reklam

 

İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alım ilanları Nisan ayının girmesiyle güncellendi.

Yayımlanan yeni ilanlarda yer alan detayları sizlere aktaramay devam ediyoruz. Bu haberimizde de siz okuyucularımıza A101, ŞOK ve BİM tarafından yayımlanan ilanları derledik. 

İlanlarda yer alan kadro sayısı, açık pozisyonlar ve başvuru sürecine dair detayları sizlere aktarıyoruz. 

KADRO KONTENJAN BİLGİLERİ

BİM, A101 ve ŞOK tarafından yayımlanan personel alım ilanlarında yer alan açık kadrolar

BİM Birleşik Mağazaları tarafından yayımlanan personel alım ilanlarında 413 personel alımı yapılacağı duyuruldu. ŞOK Marketler Zinciri ise 67 personel alımı için İŞKUR'da ilan yayımladı. A101 tarafından yayımlanan personel alım ilanında yer alan açık kadroların sayısı ise 45. 

BİM tarafından yayımlanan ilanlarda; Reyon Görevlisi, Beden İşçisi (Genel), Kasiyer, Depo Görevlisi (Gıda), Market Elemanı, Perakende Satış Elemanı (Gıda), Şoför-Yük Taşıma, Satış Görevlisi

ŞOK Marketler Zinciri İŞKUR destekli yayımladığı personel alım ilanında Beden İşçisi (Genel), Perakende Satış Elemanı (Gıda), Reyon Görevlisi, Satış Danışmanı / Uzmanı, Kasiyer, Büro Memuru (Genel)(Depo Sorumlusu), Ambar/Depo Görevlisi kadrolarında alım yapılacağı bildirildi.

A101 personel alım ilanında yer alan açık kadrolar, Beden İşçisi (Genel), Bulaşıkçı (Stevard), Depo Sevkiyat Sorumlusu, Muhasebeci, Forklift Operatörü, Ambar/Depo Görevlisi, Beden İşçisi (Temizlik), Reyon Görevlisi

BAŞVURU KOŞULLARI

Bu üç market zinciri tarafından yayımlanan ilanlara başvuru koşulları farklılık gösteriyor. Alaşehir Manşet olarak bu koşullardan ortak olanları ana başlıkları ile sizlere aktarıyoruz. 

Genel Koşullar:

Türk vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, görevini düzenli yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak, kadrolar için belirlenen öğrenim seviyesinden mezun olmak, alım yapılacak şehirde ikamet etmek yada edebilecek olmak, deneyim şartı talep ediliyorsa bu şartı sağlamak.

Çalışma İle İlgili Koşulları

Perakende sektöründe kariyer yapmak isteyen, Esnek-Vardiyalı çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, İletişim becerisi yüksek, ekip çalışmasına yatkın. Müşteri ve hizmet odaklı bir anlayışa sahip, Müşterileri güleryüz ile karşılamak ve uğurlamak, Ürün, etiket, fiyat kontrollerinin reyonda ve kasa noktasında yapılmasını sağlamak, Ürünlerin reyonlarda sürekli standartlara uygun olarak bulunmasını sağlamak, Reyonda bulunan ürünlerin stok ve sipariş yönetimini sağlamak, şartlarını sağlamaları gerekiyor.

BAŞVURU ŞEKLİ VE SÜRECİ

İŞKUR destekli yayımlanan personel alım ilanlarına başvuru yapacak adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden yapacaklar. Bunun için ilanlara ulaşmak isteyen adaylar aşağıda yer alan şekilde ilanlara ulaşabilir ve başvurularını yapabilir. 

İlanlara Ulaşmak İçin

İŞKUR İş İlanları sayfasına gidin (aşağıda yer alan bağlantıyı kullanabilirsiniz)

Bim ilanlarını görüntülemek için İş Yeri Unvanı Yazan Yere

BİM ilanlarını görüntülemek için BİM BİRLEŞİK MAĞAZALAR

A101 ilanlarını görüntülemek için YENİ MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ (A101)

ŞOK ilanlarını görmek için ŞOK Marketler

Yazıp Arama Butonuna Basın

İŞKUR İş İlanları Sayfasına Ulaşmak için buraya tıklayınız

alaşehir iş ilanları alaşehir personel alımı alaşehir market iş ilanı a101 iş ilanı Şok iş ilanı bİm iş ilanı