800 kg At Eti Ele Geçirildi

Alaşehir Manşet Haber - Manisa'nın Salihli ilçesinde kan donduran cinsten bir olay yaşandı.

Reklam
Reklam

Salihli'de kan donduran cinsten olay yaşandı. At kesen zanlılar, bu etleri satmak için arabalara yükledikleri sırada jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Salihli’nin Karaağaç Mahallesi'nde kaçak at kesildiği ihbarı üzerine harekete geçen İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, bölgeye operasyon düzenledi. Operasyonda araç içerisinde parçalara ayrılmış yaklaşık 800 kilo at eti ele geçirildi. 

Yerlerdeki etleri piyasaya süreceklerdi

Yoğun bir koku altında operasyonu yapan ekipler, parçalara ayrılmış 800 kilogram at eti yakaladı. Yerde ve bir kısmı araca yüklenmiş halde bulunan ve piyasaya sürülmek üzere son anda ele geçirilen sağlıksız etler, işlemlerin ardından imha edilmek üzere imha edilmek üzere İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Salihli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Suçlarını İtiraf Ettiler 

Jandarmanın başarılı operasyonuyla yakalanan üç zanlı verdikleri ifadede, 5 atı av tüfeğiyle vurduktan sonra kestiklerini, etleri parçalara ayırdıktan sonra da satmak için arabaya yüklediklerini itiraf ettikleri öğrenildi.

Jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. 

salihli kaçak et at eti salihli at eti salihli haber