61 Yaşındaki Adam Sevgi Yolunda Hayatını Kaybetti

Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir Sevgi Yolu üzerinde bulunan Pazar Camii tuvaletine giren ve tuvaletten çıktıktan sonra bir süre sandalyeye oturan Taner Kandemir (61), oturduğu sandalyede hayatını kaybetti.

Reklam
Reklam

 

61 yaşındaki Taner Kandemir isimli vatandaş, Sevgi Yolu üzerinde bulunan Pazar Camii tuvaletine giren ve tuvaletten çıktıktan sonra bir süre sandalyeye oturan yaşlı adam, sandalyede hayatını kaybetti.

Olay bugün saat 13.40 sıralarında meydana geldi. Tuvalete gelen Taner Kandemir, önce tuvalete girdi, tuvalet ihtiyacını gördükten sonra, tuvalet kapısının önünde buluna sandalyeye oturdu. Sandalyeden uzun süre kalkmayan vatandaşın durumundan şüphelenen tuvalet işletmecisi Ahmet Oduncu Taner Kandemir’e seslendi. Cevap alamayınca, polislere ve 112 acil sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri ve 112 Acil servis ekipleri, yaptıkları kontrolde Taner Kandemir’in hayatını kaybettiğini tesbit ettiler.  

Tuvalet İşletmecisi Ahmet Oduncu, "Yaşlı adam tuvalet girdi, çıktıktan sonra, bir süre sandalyeye oturdu, uzun süre kalkmadı, daha sonra durumundan şüphelendim ve seslendim, ses vermedi. Bunun üzerine 112 acil servis ve polise haber verdim" dedi.  

Olay yerine gelen  Cumhuriyet Savcı’sının talimatıyla cenaze otopsi için Alaşehir Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Kesin ölüm nedeni otopsi yapıldıktan sonra belirlenebilecek olan, Taner Kandemir’in Denizli Çivril nüfusuna kayıtlı olduğun öğrenildi.


alaşehir haber sitesi alaşehir son dakika ölüm haberleri alaşehir ölüm alaşehir şüpheli ölüm