19 Yaşındaki Genç Kız İntihar Etti

Alaşehir Manşet Haber - Geçtiğimiz günlerde Alaşehir'de intihar eden 23 yaşındaki gencin acısı daha tazeliğini korurken, bir acı haber de Manisa'dan geldi.

Reklam
Reklam

 

Geçtiğimiz günlerde Alaşehir'de intihar eden 23 yaşındaki gencin acısı daha tazeliğini korurken, bir acı haber de Manisa'dan geldi. 19 yaşındaki bir kız av tüfeğiyle intihar etti. 

Edinilen bilgiye göre olay, Manisa'nın Yunusemre ilçesinde meydana geldi. 19 yaşındaki R. S. isimli genç kız sabah saatlerinde ailesiyle yaşadığı evde, nedeni henüz belirlenemeyen bir sebeple av tüfeğiyle intihar etti. 

Yakınlarının durumu haber vermesi üzerine olay yerine 112 Acil  sağlık ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptıkları incelemede genç kızın yaşamını yitirdiği tespit edildi. 

Yaşanan acı olayın ardından genç kızın cansız bedeni Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi adli tıp morguna kaldırıldı.

Yakın zamanda yaşanan iki ayrı intihar olayı ile iki canımızı henüz hayatlarının baharında kara toprağa verdik. Bölgemizde sık yaşanan intihar olaylarının ardından akıllara, toplum olarak nereye gidiyoruz sorusu geliyor.

 

manisa intihar manisa yunusemre intihar alaşehir intihar alaşehir son dakika alaşehir 45 haber alaşehir olay alaşehir son dakika haberleri alaşehir