17 Günlük Tam Kapanma Başladı, İlçe Genelinde Sıkı Denetim Var

Alaşehir Manşet Haber - Tüm Türkiye'de Perşembe akşam saatlerinde uygulamaya konulan tam kapanma ile birlikte Alaşehir'de meydan ve sokaklar boşaldı.17 gün sürecek olan tam kapanmanın ilk gününde, İlçe Kaymakamı Abdullah Uçgun denetimlere katıldı.

Reklam
Reklam

 

Soner Vatansever / Alaşehir Manşet Haber - Son dönemde Koronavirüs vaka sayısının artmasıyla birlikte ülke genelinde 29 Nisan-17 Mayıs tarihleri arasında tam kapanma kararı alındı. Alınan tam kapanma kararı, tüm ülke genelinde olduğu gibi Alaşehir'de de dün akşam saat 19.00’da uygulanmaya başlandı. İlçede tam kapanmadan muaf kişilerin dışında meydan ve sokaklarda dolaşan olmazken, bu konudaki tedbirler sıkı bir şekilde uygulandığı gözlendi. Alaşehir ilçe Kaymakamı Abdullah Uçgun da kolluk kuvvetleri ile birlikte ilçe meydanında bulunan polis noktasındaki denetimlere katıldı. Kontrollerde kısıtlamadan muaf belgesi olmayanlara gerekli işlemlerin yapılacağı uyarısı yapıldı.

Korona virüs tedbirleri kapsamında 29 Nisan-17 Mayıs tarihleri arasında sürecek olan tam kapanma kapsamında İlçe Emniyet ve Jandarma Ekiplerince Alaşehir’in  hem şehir içinde hem de Mahallerde denetimler yaptı. Ekipler yaptıkları denetimlerde vatandaşların görev belgeleri ile seyahat izin belgelerini kontrol edildi.

Alaşehir kaymakamı Abdullah Uçgun’unda  bir süre katıldığı denetimlerde, vatandaşlar uyarıldı. Kaymakam Abdullah Uçgun, 29 Nisan 17 Mayıs tarihleri arasında uygulamaya konulan tam kapanma kapsamında, vatandaşlarımızın kısıtlamalara genellikle uydukları gözlendi. Güvenlik ekiplerimiz vatandaşlarımızın evraklarını kontrol ediyor, kısıtlamadan muaf belgelerini kontrol ediyor. Bu gün ilk gün olması nedeniyle vatandaşlarımıza uyarıda bulunuldu.  Dün gece başlayan salgın ile mücadelede 17 günlük tam kapanmanın ilk gecesinde polis ekiplerimizce birçok noktada denetimler yapıldı.  Denetimlerde, araçlar tek tek durduruldu, sürücülerin ve yolcuların izin belgeleri kontrol edildi.Uygulamalar aralıksız sürecek. Vatandaşlarımızdan kısıtlamalara uymalarını istiyoruz, çünkü bu salgından el birliği ile kurtulacağız, dedi.



alaşehir koronavirüs alaşehir denetim alaşehir korona denetim alaşehir