CHP Gençlik Kolları Başkanından Basın Açıklaması

Geçtiğimiz yıl Kasım ayında yapılan olağan ilçe kongresi ile göreve gelen Veli Kaya yönetimindeki CHP Gençlik Kolları birçok ilke imza atarak adından sıkça söz ettiriyor.

24 Eylül 2016 - 21:13 - Güncelleme: 24 Eylül 2016 - 21:34

Geçtiğimiz aylarda mevcut siyasi parti teşkilatlarının hiçbirinde bulunmayan 10 klasörlük bir birifink dosyası hazırlayan Kaya, yine hiçbir teşkilatta bulunmayan arşiv çalışmasını da CHP’lilerin hizmetine sundu.

Geçtiğimiz günlerde CHP Gençlik Kollarının yapmış olduğu çalışmalar nedeniyle İlçeye ziyarette bulunan CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Cenk Erdöl, CHP Alaşehir İlçe Gençlik Kollarının Türkiye’nin En Aktif Çalışma Sergileyen 10 İlçe Örgütünden biri olduğunu açıkladı. Bu Gelişme CHP  Teşkilatında takdir ile karşılanırken CHP Gençlik Kolları Başkanı Veli KAYA Alaşehir Manşet Ekibine Açıklamalarda Bulundu.

İşte Veli Kaya’nın Açıklamaları ;

"Göreve geldiğimiz günden beri partimize olumlu işler yapmaya, artı değerler katmaya devam ediyoruz. Aylar önce Alaşehir Manşet aracılığıyla ilçemiz köyleri ile ilgili kaleme aldığım "Alaşehir’in Sorunları" raporumda yazdığım eksikliklerin belediyemizce giderildiğini gözlemliyor ve mutlu oluyorum. Bu Yazının ardından şuanda 2.bir dosya hazırlıyoruz. Bu dosyaların muhatabı hangi kurumlarsa halkımızın refahı için oralara gönderiyoruz. Göndermeye devam edeceğiz. Bu dosyaların muhattapları meclis ise meclis, belediye ise belediye dosyalarımızı kurumlara ulaştırıp takibinide yapıyoruz. Göreve geldiğimizden bu yana klasik ziyaretler yerine direkt olarak halkın sorunlarıyla ilgilenme yoluna gidiyoruz. Birinci önceliğimiz olarak halkı görüyoruz. Klasik Gençlik Kolları Çalışmalarının Aksine Ana Kademe Yönetimleri gibi seçime dönük çalışmalar yapıyor halkın haklarını savunuyoruz. İlçe Gençlik Kollarımızın Yapmış olduğu çalışmalarda şahsıma yardımcı olan büyük gücümüz lise komisyonumuza da ayrıca teşekkür ediyorum. İlçe gençlik kolları olarak yapmış olduğumuz çalışmalar ilk önce ilimiz Manisa’da sonrasında ise ülke genelinde adından söz ettirmiştir ve ettirmeye de devam edecektir. Bizzat yerinde tespitlerimizle hazırladığımız 10 klasörlük brifik dosyasıda Alaşehir ile ilgili birçok gerçeği gözler önüne sereceğiz. Büyükşehir yasası perişanlığı, yapılan yolsuzluklar ve kirli işler halkın ikinci planda olduğu bir tablo ile karşı karşıyayız.10 klasörlük bu dosyamızda Alaşehir'le ilgili yapmış olduğum bazı tespitleri de önümüzdeki günlerde halkla paylaşacağız. Bu gerçekler bazılarının uykularını kaçıracak olsa da sosyal demokrat halkçı anlayışımız gereği halkın huzuru için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Ayrıca arşiv çalışması ve brifink dosyası hazırlayan tek örgüt olarak da üyelerimize hizmet vermeye devam ediyoruz. Ülke Genelinde Maliyet Hesap Tablosunu Açıklayan Tek Gençlik Örgütü de Alaşehir Gençlik Örgütümüzdür.Önümüzdeki Ay Cumhuriyet Halk Partisi’nin Alaşehir’deki Tarihini Anlatan Belgesel Çekimlerine Başlayacağız.Çoçuklarımıza,Torunlarımıza Bırakabileceğimiz Bu Belgeseli Gösterime Sunacağız.Ayrıca Milli Bayramlarımızın Tamamını Gece Düzenleyerek Kutlayan Tek Örgütte Alaşehir Gençlik Örgütümüzdür.En Büyük Gururlarımızdan Bir Taneside Budur.

Göreve geldiğimiz 8 aylık süreçte Örgütümüzün adını tüm türkiyeye duyurmamızda bizlere yardımcı olan Lise Komisyonuma ve Değerli Başkanı İrem Su Biçim Yönetim Kurulu Arkadaşlarına Safa Özkan Çelikel,Abdullah Çelebi’ye  Üniversite Komisyonuma Değerli Başkanı Hatice Zeybek ve Arkadaşlarına Mahmut Kalkan’a Yönetim Kuruluma Halil Koçyiğit,Onur Korkmaz Kardeşime,Ahmet Turcan,Nezir Kavala,Şinasi Gündüz Abime Gençlik Kollarıma Tırnak ucu kadar emeği geçen değerli yol arkadaşlarıma ve partimize gönül verip kimseden korkmadan üye olan 300  gönül arkadaşım Genç üyelerime teşekkürlerimi sunuyorum.Anamuhalefet Partisi Gençlik Kolları Başkanı Olarak Terbiyeli,Ahlaklı,Sağduyu İçinde Doğru Gördüğümüzü Söylemeye Haksıza Sen Haksızsın Demeye Devam Edeceğim.Alaşehir İlçe Gençlik Kolları Bazılarına Tam Bir demokrasi dersi veriyor ve bütünlük içinde çalışmalarını sarf ediyor öyle ki 23 yaşında bir başkan olarak yönetim kurulunda 30 yaşında 5 tane abim ve ablam benimle birlikte gönül birliği içinde çalışma sarf ediyor bu da anca demokrasi ile mümkün olabilecek bir deneyim ve  çalışma ortamıyla mümkün oluyor. Düşünün ki farklı siyasi partilerin genel merkez kararıyla tek adaylı kongreler yaptığı ortamda cumhuriyet halk partisini demokrasinin beşiği olarak değerlendirmekte hiçbir sakınca yok diye düşünüyorum.

Tüm Bu çalışmalarımızda benim şahsımda Tehdit ve Baskılar Veli Kaya ve Arkadaşları için kayda değer görülmemekte muhatap alınmamaktadır.Değerli yol arkadaşlarımla birlikte zaten farklı işlevler peşinde olsak farklı siyasi partilerde siyasetimizi sürdürmeyi tercih ederdik.Fakat ben 300 genç üyemin tamamının partimizin idolojisi için parti üyeliğimizi şerefle taşıdığını biliyor ve gözlemliyorum. herşeyden önce ahlaklı ve demokratik siyaseti savunuyor ve destekliyoruz.Gördüğümüz  öğrendiğimiz demokrasi anlayışı neticesinde Bizlere yapılan eleştirileri demokratik yollardan cevap vererek siyaset yapma anlayışı içinde bulunuyoruz.Geçen yıl gerçekleştirdiğimiz 20 ye yakın etkinliğin sayısını bu yıl bir adım öteye götürmek birinci hedefimizdir.dediğimiz gibi bizim için bir toplantı veya oda ziyareti bir etkinlik değildir nerde bir vatandaşımızın mahallemizin sorunu var ise onları çözüme kavuşturmak halkın refahını sağlamak 1.görevimizdir nerde bir mahallemizin ve halkımızın problemi çözülür  bizim için en yüce siyaset anlayışı en kutsal çalışma odur.Halkın Rahatı ve Refahı her şeyin üzerinde gelmektedir.Daha Güzel günlerde buluşmak dileğiyle Tüm Alaşehir halkına saygılarımı sunarım.

YORUMLAR

• 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x